Side Navigation

X

Aktivnosti belišćanskog HPD-a

 

 NOVOSTI|

U nedjelju, 9. listopada 2022. godine, na prijedlog Franje Šmita, belišćanski planinari išli su na BPPP stazu. Sedmero planinara hodalo je stazom od mosta, a jedanaest ih je hodalo od sv. Ane. Dan je bio predivan i planinari su uživali uz rijeku Dravu. Na odmorištu su se družili uz vatru i pečenje domaćih delicija. Dio ekipe hodao je šumom u potrazi za gljivama te se vratio s vrganjima i sunčanicama. Povratak je uz baru i šumu Jugovaču te preko polja do sv. Ane gdje je nastavljeno druženje.

U petak, 14. listopada, u dogovoru s belišćanskim članom iz Đurđenovca, planinari su boravili u Gazijama u branju gljiva. Trinaestero planinara uživalo je u jesenskom danu na Krndiji tražeći gljive. Kod Tomislava su se lijepo družili, a njegova sestra napravila je ukusne poslastice od šumskog mesa, pohane gljive.

Zadovoljni na lijepo provedenom danu zahvalili su domaćinu Tomislavu na toplom gostoprimstvu.

Tekst: Mila Andrić
Fotografije: sudionici izleta

Izvor: Aktivnosti belišćanskog HPD-a | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>