Side Navigation

X

“ADVENT U BELIŠĆU 2018.” – Javni poziv za izlagače na Božićnom sajmu “Bel Jingle Bells”

“ADVENT U BELIŠĆU 2018.” – JAVNI POZIV ZA IZLAGAČE NA BOŽIĆNOM SAJMU “BEL JINGLE BELLS”

Datum: 16. 11. 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća i ove godine organiziraju manifestaciju “Advent u Belišću 2018.” koja će se održavati od 1. 12. do 31. 12. 2018. godine.

U sklopu manifestacije “Advent u Belišću 2018.” održavati će se prigodni Božićni sajam “Bel Jingle Bells” u vremenskom periodu od 21. do 23. 12. 2018. godine na Trgu Ante Starčevića u Belišću s početkom u 16:00 sati.

Pozivaju se sve zainteresirane tvrtke, obrtnici, OPG-ovi, ugostitelji i drugi koji su zainteresirani za prezentaciju i prodaju proizvoda iz svoje ponude da iskažu interes za sudjelovanje na manifestaciji.

Božićni sajam može primiti ograničen broj štandova, a pravo prvenstva stječe se datumom prijave. Korištenje svih štandova i prostora na Božićnom sajmu je bez naknade, a izlagač ima obvezu prigodno ukrasiti svoj izložbeni prostor.

Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 14. prosinca2018. godine osobno u Turističkoj zajednici grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B, putem maila: tzbelisce@tzbelisce.net  ili na broj telefona 533-330  u vremenu od 8 do 16 sati.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Izvor: “ADVENT U BELIŠĆU 2018.” – Javni poziv za izlagače na Božićnom sajmu “Bel Jingle Bells” | Turistička zajednica Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>