Side Navigation

X

Otvorenje bazena i wellnessa

Otvorenje bazena i wellnessa

11. 6. 2019.

U subotu 15.6.2019. godine započinje kupališna sezona na belišćanskom bazenu. Bazen će raditi svaki dan od 10 do 21 sat, a u subotu, prvi dan u sezoni već tradicionalno ulaz je besplatan.  Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu godinu. Cjenik usluga na bazenu možete pogledati OVDJE.

Uz brojne zabavne sadržaje na bazenu u subotu 15.6.2019. s radom počinje i popularni wellness kutak koji nudi razne masaže, saunu i solarij.

Boogata ugostiteljska ponuda te obnovljeni i dotjerani sportski tereni i dokazano najkvalitetnija i najčišća voda u široj okolici ne sumnjamo da će na ovo popularno kupalište privući brojne posjetitelje ne samo iz Belišća nego i iz okolnih gradova i općina.

Na ulazu na bazen možete kupovati i sezonske ulaznice svakodnevno u radnom vremenu bazena. Cijena sezonske ulaznice je 100 kn za učenike i studente (uz predočenje indexa) i 200 kn za odrasle. Prilikom uplate potrebno je priložiti jednu fotografiju koja će nakon izrade sezonske ulaznice biti vraćena vlasniku.

Pogledaj još

Comments

pederi

fejk ne radi

    Cisto

    to je bilo 2019 godine, a ove je upitno???????

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>