Side Navigation

X

Kombelov kalendar za 2019. godinu

Kombelov kalendar za 2019. godinu

28. 12. 2018.

Kombel d.o.o. poklanja građanima kalendar za 2019. godinu.  Ovih dana svi građani Belišća i prigradskih naselja u svoj će poštanski sandučić dobiti Kombelov kalendar. Na kalendaru su i sve bitne informacije vezane uz odvoz otpada, obavijesti o terminima odvoza, načinu prikupljanja otpada i reciklažnom dvorištu. Kao podsjetnik bojama su označeni datumi kad se odvozi koja vrsta otpada (npr. svaki prvi utorak označen je žutom bojom kao podsjetnik da se odvozi plastični otpad u žutim vrećicama).

Na ovaj način Kombel je ispunio i svoju obvezu sukladno Uredbi  o gospodarenju komunalnim otpadom NN 50/2017  te građanima dostavio  obavijest o prikupljanju miješanog komunalnog otpada, biorazgradivog komunalnog otpada i reciklabilnog komunalnog otpada. Napominjemo da se sve obavijesti mogu dobiti i na internetskim stranicama www.kombel.hr na kojima će se objavljivati i eventualne izmjene plana.

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>