Side Navigation

X

Projekta Zaželi – „Snažne žene“ – Podjela paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u sklopu

Projekta Zaželi – „Snažne žene“ – Podjela paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u sklopu 13.04.2021

 

 

Podjela paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u sklopu Projekta Zaželi – „Snažne žene“

U sklopu projekta Zaželi – „Snažne žene“, u ponedjeljak, 12. travnja 2021. godine, u mjesecu travnju djelatnice na projektu Program zapošljavanja žena, podijelit će pakete kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština krajnjim korisnicima, kao što to čine svakog mjeseca.

Od početka trajanja projekta pa do sada podijeljeno je preko 200 paketa. 12 djelatnica zaposlenih u okviru projekta svakodnevnim pružanjem pomoći i podrške starijim i nemoćnim osobama brinu za 72 krajnja korisnika na području Grada Belišća i Grada Valpova.

U vrijeme kada su od COVID-19, bolesti uzrokovane koronavirusom ugroženi zdravlje i životi svih nas, a osobito onih najosjetljivijih i najranjivijih, naših starijih i nemoćnih, od velikog je značaja podjela trećeg seta higijenskih potrepština koji se sastoji od osnovnih kućanskih i higijenskih potrepština.

Nositelj ovog hvale vrijednog projekta, koji se u cijelosti financira iz Europskog socijalnog fonda je udruga HVIDR-a Belišće, uz partnere – Regionalni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Osijeka i Centar za socijalnu skrb Valpovo, Lokalnu akcijsku grupu Karašica Petrijevci i udrugu Umirovljenika grada Belišća.

Slika Slika Slika Slika

Slika Slika

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>